Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Кара Делевин – неустоимо богата, но за какво харчи парите си?

отпечатай новината

11.06.2020 12:16 | Видян 1085 пъти

Кара Делевин – неустоимо богата, но за какво харчи парите си?

Кара Делевин е една от най-известните британски супермодели, която открито обяви своята бисексуалност. Тя съвсем не се посвени да разкаже какви са доходите ѝ и сподели пред журналисти на „The Sun“ за какво обича да харчи парите си.

Така се оказа, че красавицата се е сдобила с 21,5 милиона лири през 2018 г. и доста добре знае как да ги превърне в забавление. Кралицата на подиума всъщност е най-високоплатеният супермодел във Великобритания с печалба повече от два пъти в сравнение с другите си колеги, отбелязва изданието.

Кара лесно надмина Кейт Мос и Роузи Хънтингтън-Уайтли, които спечелиха съответно 9 милиона и 8 милиона лири.

27-годишната звезда си има няколко имота, като единият е взела от актьора Джаред Лето през 2017 г. за 1,5 милиона лири в Лос Анджелис. Освен това Делевин е похарчила още сто хиляди за да го ремонтира. Там тя споделя реновирания си дом със сестра си Попи. Домът с тематични джунгли дори разполага със собствен звукоизолиран бункер за парти с дискови светлини, огледален таван и съоръжения за танцуване.

По информация на изданието, моделът също така влага и в други невероятни недвижими имоти, като има луксозно имение и в Лондон. Известно е, че с интериора в стаите се занимава известният дизайнер Том Бартлет. Стойността на имението там, което е от XVIII век, струва около три милиона лири.

Когато не си е у някой от домовете, моделът обича и да пътешества, като през 2017 г. отпразнува паметно рождения си ден в Мексико, похарчвайки 100 хиляди лири.

В интервю миналата година тя споделя: „Определено имах много привилегировано възпитание по отношение на възможността да пътувам и да раста в Лондон, което смятам, че беше невероятно за мен.“. Тя споделя, че има прекрасно семейство.

„Разбрах също, че парите не са всичко“, сподели още Делевин. Всъщност тя не печели само от модния бизнес, но е и директор на империята на семейството си, наречена Harvey White Properties Ltd, заедно със сестрите ѝ Попи и Клоуи и баща им Чарлс.

Тя също така има и филмова кариера, като сред последните ѝ участия бе това в „Отряд самоубийци“. Талантливата Кара също е проектирала дрехи за Burberry и DKNY. Многото ѝ занимания ѝ носят много доходи и определено Делевин знае как да им се радва.
 
Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !