Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Алекс Петканова стана художничка

отпечатай новината

11.06.2020 14:20 | Видян 1648 пъти

Алекс Петканова стана художничка

Завидни умения с четка в ръка демонстрира моделът Александра Петканова. В компанията на близки приятели от шоубизнеса, бившият талисман на националния отбор по баскетбол се отдаде на новото си хоби – рисуването, а резултатът бе повече от впечатляващ.

Заедно с участниците от последния сезон на „Като две капки вода“ - Галя от „Каризма“ и Джей Джей, направиха сходни картини – на розово фламинго с корона като всички от тях изглежда бързо са усвоили умения на художници.

„Твоето според мен е най-хубово“, не пести комплименти Джей Джей към рисунката на Алекс.

Докато не е заета да се усъвършенства с боите, моделът се отдава на най-голямата си страст – модата. По нея тя е запалила и съпруга си Даниел Петканов, известен още като Лудия репортер. Така, двамата си спретнаха предизвикателство, в рамките на което всеки трябва да облече другия от главата до петите с бюджет от едва 20 лв. „Само че добавих допълнително условие - да си разменим дрехите намигна в социалните мрежи Петканов, като даде да се разбере, че той ще дефилира в дамско облекло.

Резултатът е повече от комичен за него. Докато Алекс изглежда доста добре в електриков спортен екип, то Лудият репортер позира за снимка в, явно новия любим цвят на жена му – розово, което беше вложено в блузка с голи рамена и драперия, дамска капела и прилепнал черен клин.

„Дани доста често напоследък се облича в женски дрехи“, шегуват се последователите на Петканов онлайн, като припомнят друг експеримент на водещия – в който той облече тигровата рокля на жена си. „Алекс Петканова от Aliexpress“, пошегува се тогава той.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !