12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Меган трудно преживява карантината в Лос Анджелис

отпечатай новината

12.06.2020 15:37 | Видян 1364 пъти

Меган трудно преживява карантината в Лос Анджелис

Избягвайки от кралското семейство, херцогинята на Съсекс се надяваше да се събере отново със семейството си и близки приятели, живеещи в САЩ, но пандемията от коронавирус обърка нейните планове.

След като прекараха известно време на канадския остров Ванкувър, Меган Маркъл и принц Хари се преместиха в Лос Анджелис, който по това време вече беше под карантина. Заедно с едногодишния си син Арчи двойката живее във великолепното имение на Тайлър Пери в Бевърли Хилс, като от време на време се среща с известни съседи – например певицата Адел.

„В това има известна ирония, тъй като Меган беше най-нещастна в Обединеното кралство затова, че се чувства изолирана и липсва на приятелите си. Сега тя се е върнала в Щатите, което винаги е искала, но все още е изолирана от света и не може да се вижда с тях, заяви източник пред „Entertainment Tonight“. По думите му обаче връзката между Хари и Меган е по-силна от всякога.

Според източника, херцозите на Съсекс тъгуват по времето прекарано в Канада, особено в първите дни след преместването, тъй като все още никой не е знаел тяхното точно местонахождение и те са имали свободата да си играят със сина си на улицата и да се насладят един на друг.

Източникът твърди, че Хари и Меган се чувстват сега много по-свободни, защото вече не са обвързани със задължения към кралското семейство и имат много повече свободно време да се грижат за Арчи.

След кралския живот Маркъл също така се опитва да се раздели с навика всяка нейна дума да бъде гледана под микроскоп и подлагана на критика. Затова и не е коментирала веднага смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд.

Убийството му шокира Америка и света и на много места имаше сериозни протести, в които се включиха милиони, сред които и доста известни личности. Все пак Меган коментира случващото се и осъди расизма по-късно във видео обръщение.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !