Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нети и сестра й: Срещата ни беше като любов от пръв поглед

отпечатай новината

15.06.2020 13:36 | Видян 1800 пъти

Нети и сестра й: Срещата ни беше като любов от пръв поглед

В живота на Дони и Нети настъпиха много и все съдбовни промени. Най-неочаквано семейството им се увеличи не с един, а с няколко члена. Освен това след 15-годишна пауза, двамата подготвят нов албум, в който тя е спяща красавица, а той - весело шуми. Как се справя с ролята на приказна героиня Нети, разказа самата тя в студиото на Преди обед.

Тази година Дони и Нети празнуваха 19 години от сватбата си и 20 от първата си среща. Двамата се запознават на концерт в Кърджали.

"Всичко, което се е случвало при нас като промяна е било плавно, не е имало никакви катаклизми между нас двамата", сподели Нети.

"В тези 19-20 години се научихме да си организираме един на друг заслони. Обикновено единият пази другия и обратното. Работим като тийм, живеем като тийм", каза Дони.
Наскоро Нети разбира, че е осиновена. Оказва се, че тя и водещата на "Тази събота и неделя" Александра Кръстева имат един и същ баща.

"Радвам се, че всичко, което се разкри пред мен, беше в този етап от живота ми, в който бях готова и да простя, и да разбера, и да послушам. Може би ако ми се беше случило като по-малка, не знам дали щях да имам тези сили да изслушам, да приема", сподели Нети.

"Много бързо мина преходът от шок към усещането, че всъщност всичко е както трябва. Малко като любов от пръв поглед. Ние се видяхме, 5 минути седяхме малко вдървено, след което седнахме и започнахме да си говорим", разказа Александра Кръстева.

"Приликата между баща ми и Нети е много по-голяма, отколкото между мен и него", смята тя. В разговора се включи и бащата на Нети и Алекс Петко Кръстев.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !