Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бащинството за Де Ниро или как се отглеждат шест деца със смесен произход

отпечатай новината

16.06.2020 16:48 | Видян 1366 пъти

Бащинството за Де Ниро или как се отглеждат шест деца със смесен произход

Робърт де Ниро разкри как върви отглеждането на шестте му деца, които са със смесен произход. 76-годишният актьор говори откровено за семейството си по време на виртуално интервю с Джими Фалън.

„Децата ми са наполовина чернокожи и дори аз приемам някои неща за даденост“, казва той, обяснявайки че има повече права като бял човек. Звездата споделя, че много добре разбира родителите, които обясняват на децата си как трябва да се държат пред полицаите и че не трябва да правят резки движения, защото може да пострадат.“ Това е страшно. Това трябва да се промени“.

Актьорът добави, че всеки човек, който наранява друг без причина, различна от самозащита или защита на околните, не трябва да бъде полицай. Коментарът на Де Ниро беше провокиран от убийството на Джордж Флойд и масовите протести, които започнаха в САЩ и заляха целия свят. 46-годишният афроамериканец беше убит от бял полицай по време на арест, наложен заради обвинения за плащане с фалшива банкнота от 20 долара.

Звездата има дъщеря Дрена, която е на 48 години и син Рафаел на 44, които са от бившата му съпруга Даяна Абът. Той е баща на близнаците Джуалина и Арон на 24 години от бившата си приятелка Туки Смит, както има и син Елиът на 22 години и дъщеря Хелън на 8 години от бившата си съпруга Грейс Хайтауър.

През януари актьорът говори пред „People“ за това как се грижи за децата си докато е звезда в Холивуд и дали те се чувстват принудени да тръгнат по неговите стъпки. Той споделя, че не е важно дали ще се занимават с кино или не, а дали са щастливи. „Казал съм им да не се задоволяват с малкото. Да се целят към това, което наистина искат и за което мечтаят“.

Де Ниро добави, че ще се радва за всеки един, ако той намери правилния път в живота си и прави това, което го радва.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !