Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Силвия Кацарова се върна при бившия си

отпечатай новината

18.06.2020 14:27 | Видян 1750 пъти

Силвия Кацарова се върна при бившия си

Естрадната изпълнителка Силвия Кацарова се събра с бившия си мъж Милчо Кацаров. Повод за това стана предстоящият концерт на певицата в Пловдив, този четвъртък.

Макар да не живеят заедно, Милчо ще се грижи за озвучаването на концерта на бившата си любима. Близки до Силвия пък разкриха, че двамата са запазили близки и топли отношения и след раздялата си и сега могат да се нарекат приятели.

Най-щастлива от този факт е дъщеря им Теди. Припомняме ви, че двамата се разведоха официално през 2008г., след повече от 30 години семеен живот. На 21 август 2011 в райското кътче в Стара планина – Априлци, Силвия вдигна сватба с втория си съпруг- Любомир. От няколко години из светските среди се носи слух, че двамата са разделени, но певицата отрича това.

За концерта си „Мой сън“ в Пловдив, този четвъртък изпълнителката се вълнува страшно много, защото след социалната изолация тя е единствената от естрадната гилдията, която не отложи изявите си. От публикациите й в социалните мрежи се вижда, че феновете й нямат търпение да се срещнат, а въпросите за още концерти по другите градове буквално валят.

Певицата не издава подробности около шоуто, което ще представи под тепетата, но обещава запомнящо се изживяване за всички почитатели на хубавата песен.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !