Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джоли: Време е за промени

отпечатай новината

19.06.2020 11:47 | Видян 1709 пъти

Джоли: Време е за промени

Анджелина Джоли е носителка на „Оскар“, филмов режисьор и продуцент, филантроп и майка на шест деца. В ново интервю за „Harper's Bazaar“ тя говори за системния расизъм, важността от защита на най-уязвимите по време на пандемия и как самата тя се справя с изолацията.

Заради ограниченията, снимките на актрисата за изданието са направени у дома от 11-годишния ѝ син Нокс. На тях се вижда как Джоли е седнала на стълбите пред къщата си в свободна домашна рокля, без грим и прическа. Звездата споделя, че по време на карантината е била заедно с всичките си деца и многото им домашни любимци.

Семейството има кучета, котки, змия, гущер, а съвсем наскоро към тях са се присъединили и два заека. Анджелина признава, че пухкавите любимци са инвалиди и трябва да носят специални приспособления, за да ходят. „Те са толкова уязвими и това помогна на децата ми да се фокусират върху грижата за другия по време на пандемията“, споделя звездата.

Джоли е майка на Нокс, Вивиан, Шайло, Захара, Пак и Мадокс, които споделя с Брад Пит. Двамата се разделиха преди няколко години, но съвсем наскоро забравиха за проблемите си, за да празнуват рождения ден на Шайло. Според медиите, партито се е състояло в дома на Пит, където цялото семейство е похапнало пица и се е забавлявало.

„Както всички родители, аз се опитвам да бъда спокойна по време на пандемията, за да може и моите деца да не се притесняват“, казва пред „Harper's Bazaar“ Джоли. Тя добави, че влага цялата си енергия в тяхното отглеждане и се опитва на тях да им е добре. В интервюто актрисата се обърна към всички деца и ги насърчи да слушат и да се обучават относно човешките права и равенството.

Тя добавя, че расизмът може да се победи, ако всеки слуша жертвите и никога не си прави прибързани заключения. Актрисата в момента работи по направата на детска книжка, която ще се опита да образова най-малките по тези проблеми.

Източник: tialoto
Снимка: Getty


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !