Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Глория Петкова държи под око всички майки по площадките

отпечатай новината

19.06.2020 14:11 | Видян 1226 пъти

Глория Петкова държи под око всички майки по площадките

"Тази жена е неадекватна! Надрусана е със сигурност, детето й ходи босо по площадката!"

Това сподели един от най-известните български модели зад граница Глория Петкова с няколко поредни видеа в профила си в Instagram. 28-годишната майка заварва скандалната жена на детска площадка пред НДК. След първоначалния ступор от видимо неадекватнатя майка Глория решава да я снима и да покаже лицето й в социалните мрежи, пише „Българи Днес”.

"Не може да гледа, пуши цигара след цигара в лицето на детето” писа най-добрата приятелка на Деси Цонева под  една от снимките.Минути по-късно моделката решава, че не може да остави така нещата, и подава сигнал,  като се надява да има кой да реагира.

Моделката е майка от близо две години на малката Анабел. Брадърката често може да бъде забелязана по централните детски площадки и също толкова често изразява възмущението си от различни неправди. В началото на извънредното положение,  заради пандемията от коронавирус, Глория остава в шок от препълнената с хора пешеходна зона на булевард Витоша.

"Докато аз си разхождам детето в хола до терасата по Витошка е митинг", ядосва се Глория и допълва: "Времената, в които живеем са исторически. Нашите внуци ще четат за тях.  Този вирус не е някакъв си грип, той преобърна света, затова мисля, че хората трябва да са по-отговорни".    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !