Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Расистки побой над племенницата на Джако

отпечатай новината

19.06.2020 15:42 | Видян 1131 пъти

Расистки побой над племенницата на Джако

Ясмин Джаксън – внучка на Джо Джаксън и племенница на Майкъл Джаксън, споделя, че е била жертва на престъпление от омраза миналия месец.

На 30 май полицията в Лас Вегас се отзовава на сигнал за нападната жена. Когато органите на реда пристигат на мястото, те арестуват 22-годишната Анджела Бонели, а Ясмин е била заведена до най-близката болница, за да ѝ бъде оказана лекарска помощ. По тялото си тя е имала множество прорезни рани, които показа в социалната мрежа Instagram.

Според племенницата на Джако, Анджела я е обиждала на расова основа преди и по време на атаката. „Бях наръгана 7 пъти пред къщата си, защото съм чернокожа“, казва Ясмин. Тя допълва, че жената я е преследвала по улицата и изведнъж я е нападнала с нож.

Джаксън споделя, че не е можела да си движи врата в продължение на няколко дни и вече се страхува да бъде сама. „Помолих няколко души да ми помогнат по време на атаката, но никой не се отзова“. Все пак, най-накрая идват хора, които спират нападението. Ясмин се обърна към всички, които таят омраза към чернокожите и ги помоли да променят мисленето си, защото „никой не заслужава подобно отношение“.

Според показанията на свидетели, Анджела живее над Джаксън и е пускала жалби срещу нея за вдигане на силен шум. Преди нападението с нож жената е хвърлила метла по Ясмин и нейн приятел, след което ги е подгонила. Обаждането към 911 идва от компанията на Джаксън. Бонели е била задържана от минувач докато полицията пристигне.

Обвиненията към 22-годишната жена са за опит за убийство с хладно оръжие, както и за престъпление от омраза. В момента тя може да бъде пусната на свобода срещу 100 хиляди долара.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !