Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Обвиниха Бийбър в изнасилване

отпечатай новината

22.06.2020 11:16 | Видян 1191 пъти

Обвиниха Бийбър в изнасилване

Джъстин Бийбър получи обвинения за изнасилване. Това става ясно от публикации на две жени в Twitter, които шокираха голяма част от феновете на канадския певец.

Потърпевшите дори не споделят пълните си имена, което води до съмнения колко достоверни са разказите им. Една от тях, която се представя като Даниел, разкрива, че певецът я е изнасилил през 2014 г., когато двамата са били в хотел „Four seasons“. Другата, която не желае да споделя как се казва, сподели, че през март същата година певецът ѝ налетял след събитие в Остин, Тексас.

Според разказа на Даниел, Бийбър е спал с нея без съгласието ѝ, когато тя е била на 21. Тогава той е имал връзка със Селена Гомес.

По-късно трета предполагаема жертва на име Кади, коментира обвиненията, като уточни, че тя също е била изнасилена от изпълнителя – през май 2015 г. По думите ѝ, той въобще не е спазвал религиозните си съображения да не прави секс преди брака, а тя от своя страна се страхувала от родителите си и дълго време крила случилото се.

До момента Джъстин Бийбър не е коментирал обвиненията срещу него. Твърденията за него обаче предизвикаха противоречиви реакции сред неговите фенове. Голяма част от тях го защитиха и посочиха, че жените трябва да подадат жалба в съда, подкрепена с доказателства, за да им повярва някой.


Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !