Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джони Деп няма да дойде през септември

отпечатай новината

22.06.2020 13:37 | Видян 1094 пъти

Джони Деп няма да дойде през септември

Холивудският любимец Джони Деп и колегите му Алис Купър и Джо Пери няма да дойдат в България през септември.

Рок съставът The Hollywood Vampires, който трябваше да забие на родна земя на 11 септември в столичната зала „Арена Армеец“, отмени европейското си турне. „Заради пандемията от Covid-19, нашето предстоящо европейско турне е отложено“, написаха на официалната си страница музикантите и обясниха, че съвсем скоро ще пуснат допълнителна информация за хората, които са си закупили вече билети и за новите дати, на които ще дойдат на Стария континент.

„Изключително сме разочаровани, но ще се видим отново, когато ще бъде безопастно да правим рок“, завършва съобщението им.

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери създават Hollywood Vampires през 2015 г в памет на рокзвездите, починали през 70-те. Групата е кръстена на легендарния клуб Тhe Hollywood Vampires, създаден от Алис Купър, когато зависимостта му към алкохола е в своя апогей. Идеята на клуба била да се разбере кой държи най-много на пиене.

Печелел този, който не припаднел. Клубът е бил посещават от редица звезди като Джон Ленън, Ринго Стар, Кийт Муун от The Who, Мики Доленц от The Monkees и др.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !