Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Асдис: За партита слагам тежък грим, за да изглеждам като звезда

отпечатай новината

05.05.2009 11:40 | Видян 27069 пъти | Гласували 4

Асдис: За партита слагам тежък грим, за да изглеждам като звезда

Исландката Асдис Ран предизвика бум, когато дойде в България. Въпреки че от доста време вече е тук, интересът към нея не стихва. По-известна е от съпруга си - футболиста на ЦСКА Гардар Гунлагсон, макар че е у нас заради него.

Асдис впечатли българите с красотата, сексапила и непринуденото си поведение. В ноща на сексбомбите тя спечели приза "най-секси блондкинка". Напълно заслужено. Красавицата е майка на три деца, но това изобщо не се е отразило негативно на външния й вид. Напротив. Винаги е свежа и поддържана. Затова решихме, че тя е сред най-подходящите дами за beauty интервю. Асдис сподели пред EASY какви грижи полага за себе си и какво е отношението й към красотата.

Каква козметика използвате?

В моято козметична чантичка в момента преобладават продуктите на Chanel и Isadora. Отразяват се страхотно на лицето и ръцете ми. В грижите за косата се доверявам на TIGI Superstar line.

Задължително ли се гримирате, когато излизате?

Да. Обичам да бъда гримирана. И ми харесва да го правя. Но е различно в зависимост от ситуацията. Когато се подготвям за ежедневно излизане, слагам светъл фон дьо тен Canebo или Isadora, гланц и спирала. Ако ми предстои вечерно събитие, полагам повече грижи. Слагам тежък грим, за да изглеждам като звезда.

Обичате ли да ходите на СПА и фитнес?

Ходя на СПА, когато искам да релаксирам и да се оттърся от ежедневните проблеми. Случва ми се 3,4 пъти месечно. Посещавам Inergia SPA и World Class SPA в София. На тези места ползвам и фитнеса. Тренирам по няколко пъти седмично, за да поддържам формата си. Имам си и личен треньор, от когото съм много доволна.

Какво е мнението ви за пластичната хирургия? Бихте ли си направили някакви корекции?

Пластичните операции са нещо хубаво, защото дават самочувствие. След като направиш промени по тялото си, се чувстваш харесван и желан. Премахнато е нещо, което те е дразнило и ти е пречело. Специално за себе си - може би след време ще се възползвам от козметични процедури за изглаждане на бръчки, например. Но други корекции не смятам да правя, тъй като се харесвам такава каквато съм.

Как се възстановявате след тежка вечер?

Ходя на масаж, джакузи, правя си различни спа процедури. Но като цяло нямам много време за релакс. Децата ми скачат върху мен, не ме оставят на мира, дори когато седна да отдъхна. Но пък времето прекарано с тях ми е най-приятно.

Какъв е идеалът ви за красота ?

Красотата идва отвътре. Иначе за външния вид смятам, че най-важно е тялото. Ако имаш красиво тяло, другото е лесно.

Харесвате ли българските жени ? Бихте ли ги сравнили с исландките ?

Българките са симпатични, но не е възможно да направя сравнение, тъй като разликата между нашите два народа е голяма. В начина на живот, в излъчването, в мисленето. Определено обаче и България, и Исландиямогат да се гордеят с жените си. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !