Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гуинет Полтроу поздрави Крис Мартин за Деня на бащата

отпечатай новината

24.06.2020 11:36 | Видян 1656 пъти

Гуинет Полтроу поздрави Крис Мартин за Деня на бащата

По случай Деня на бащата, който се чества на третата неделя на юни в Съединените щати и други страни,  Гуинет Полтроу публикува трогателни семейни кадри с бившия си съпруг Крис Мартин, с когото отглежда 16-годишната дъщеря Епъл и 14-годишния син Моисей.

47-годишната актриса е съпруга на 49-годишния сценарист и продуцент Брад Фалчуг, с когото все още нямат общи наследници. Фалчук отглежда две деца – Изабела и Броуди, родени от брака му със Сюзан Бикиник.

Гуинет и Крис поддържат отлични отношения. Актрисата дори публично поздравява Дакота Джонсън, с която Мартин се среща почти три години, и я кани на семейни празници.

Преди повече от година Полтроу призна в интервю, че разводът невинаги трябва да бъде „пагубен“ или да означава края на някаква връзка с човек: „Мисля, че Крис и аз бяхме предопределени да се срещнем и да имаме деца. Но нашата връзка е много по-добра в тази форма: приятели, родители, семейство. “
 

Звездата също публично признава, че обича Дакота, въпреки че разбира защо други хора я намират за странна. Полтроу е уверена, че способността да приема обстоятелства и да установява комуникация след развода дава на човек истинска сила.

Между другото много известни личности мислят по същия начин – например Бен Афлек и Дженифър Гарнър, Дженифър Лопес и Марк Антъни, Антонио Бандерас и Мелани Грифит, която между другото е и майка на Дакота Джонсън.
 
Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !