Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Григор нанесе голяма вреда на нашето семейство: бащата на Джокович

отпечатай новината

25.06.2020 09:04 | Видян 1491 пъти

Григор нанесе голяма вреда на нашето семейство: бащата на Джокович

Бащата на световния номер 1 в тениса Новак Джокович - Сърджан, заяви, че Григор Димитров е нанесъл голяма вреда, както на семейството му, така и на Сърбия и Хърватия.

„Защо това се случи? Защото Димитров вероятно дойде заразен отнякъде. Не беше тестван тук, взеха му проба на друго място. Това не е хубаво. Но... Какво да се прави. Нанесе голяма вреда на Хърватия, на нашето семейство и на Сърбия", заяви Сърджан, потърсен за коментар от хърватската телевизия RTL.

Причина за изказването му беше прекратеният турнир Адриа, организиран от световния номер 1. Надпреварата беше спряна преди финала в Хърватия, след като Григор Димитров обяви, че е заразен с коронавирус. След масово тестване на участниците и треньорите се оказа, че  COVID-19 имат още Новак Джокович и съпругата му, последният съперник на българина Борна Чорич, Виктор Троицки, който игра в Белград, както и бременната му половинка. Позитивни са тестовете на треньора на Димитров - Кристиан Гро, физиотерапевта му Алгис Христов и един от треньорите на Новак Джокович.

Мениджърът на Гришо Георги Стоименов пък побърза да отговори на нападките на бащата на Джокович. Според него никой не бил предложил на Димитров да се тества за К19, въпреки че медиите в Сърбия и Хърватия твърдят, че той на два пъти е отказал да се тества, особено след появата на симптоми в Задар. Стоименов дори стигна по-далеч, обвинявайки организаторите на турнира за ситуацията.

„Организаторите на събитието са тези, които имат отговорност за безопасното провеждане на събитието (турнира) и да създадат правила, които да се следват”, коментира той.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !