Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Енджи Касабие пуска свои здравословни продукти

отпечатай новината

26.06.2020 17:04 | Видян 1788 пъти | Гласували 1

 Енджи Касабие пуска свои здравословни продукти

Представете си едно различно място, място което е пълна противоположност на това което ви заобикаля всеки ден. Място, което ви дава щастие, здраве и има сила, която да промени живота ви. Проектът “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие и Рабих ел Зейн ще обедини от 5-7 юли почитателите на здравословния начин на живот и лайфстайл.

Гостоприемни  домакини са Фабрика за храна и танци.  “Имаме голямото желание да ви разкажем за силата на чистия въздух, вода, слънце за нашето песто от коприва и семена, приложимо от закуската до вечерята за профилактика на носа с мед или масло”  разказват с гордост Руслан  Радков и Галя   собствениците на  Фабрика за храна и танци.  

В новия проект  “Глътка здраве”  д-р Енджи Касабие и а Рабих ел Зейн “Мистър Ливан” ще обърнат внкмание на най-малките посетители - децата.  Как да се хранят здравословно, какво е полезно да се хапва,  да пием ли повече вода?  Полезни съвети и практични занятия сред природата.  

“Когато пред нас застане възрастен, ние виждаме детето в него. Припомняме му за света, който е забравил и начина по който да се върне към него.  От 5-7 юли децата ще се насладят заедно със звездния диетолог д-р Енджи Касабие на истинска детска кухня за приготвяне на сушени плодове (при лошо време).  По време на здравословното събитие “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие  гостите ще се потопят  в  атрактивен сух басейн с 300 000 бр. топки,  вечерно пяна парти.  

В сезона на светулките  тук може да се ходи  на лов (за светулки).  Деца приготвят сурови бонбони; Шоколадова работилница.  Деца приготвят суши и сладолед.  Уъркшоп “ Кожарско ателие” -  Д еца и родители могат да си изработят ,собственоръчно, малки аксесоари от естествена кожа.  

Готови ли сте да изобретявате и преоткривате света?  д-р Енджи Касабие и Руслан Радков ще ви покажат как от 5-7 юли във Фабриката за храна и танци.  По време на здравословното събитие д-р Енджи Касабие ще представи   своята първа линия продукти за здраве и красота.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !