Филмът Зелена граница на Агнешка...

Филмът на Агнешка Холанд - Зелена граница, със...

Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

Божана Кацарова откри парти сезона в Созопол

отпечатай новината

30.06.2020 12:47 | Видян 1025 пъти

Божана Кацарова откри парти сезона в Созопол

Партито е там, където е Божана Кацарова. Обратното също е вярно - екстравагантната кулинарка и бохем по призвание и заслуги е там, където храната е празник, смехът е заразителен, а нощите - безкрайни.

В края на юни незабравимата победителка от "Мастършеф" ни посреща в бутиковия, приказно-еклектичен Relax Hotel в Созопол, в който тя е капитан на поп-ъп ресторанта, раздава страхотни награди с модната платформа Answear и се забавлява наравно с гостите.

"Това е новото ми най-любимо място на планетата. Тук е скандално забавно!", казва Божана и ни кани на огромната тераса с басейн, от която се разкрива спираща дъха гледка към морето. Заедно с екипа си тя е в центъра на безкрайно пиршество, което нито един хедонист не бива да пропуска. Атмосфера създава перфектната храна (по-точно експерименталното българо-бразилското меню, дело на триото Кацарова, Чилева ‎& Мари), превъзходните коктейли, лежерната музика и усещането за стил във всеки детайл. Облечен от Answer, екипът на едно от най-яките парти места на Южното Черноморие изглежда фантастично.

Самата Божана се превръща от кулинарен шеф в парти богиня, когато сваля престилката и се присъединява към шумната компания край басейна. "Преди да тръгна към Созопол метнах в куфара няколко аутфита, без които моето лято не може да започне", казва тя. За следобедния chill out е избрала рокля от собствения бранд на Answeаr, а вечер можете да я видите с гащеризон Billabong  или раирана рокля Silvian Heach, които комбинира с модерни мокасини Red Valentino. Топ избора й за щури морски приключения са веселите еспадрили Love Moschino. Популярният сайт е превърнал мястото в истинска модната дестинация - всички посетители и гости участват в различни игри и могат да спечелят ваучери за пазаруване на стойност 300 лв.

"Създали сме празник за сетивата", казва Божана, която акостира на българското Черноморие след като се върна от Ел Ей. Преди това тя кръстоса Средиземно море като шеф на луксозна яхта, организира серия кулинарни фестивали у нас и беше любезен домакин на собствения си ъндърграунд ресторант за 15 човека в София. Сега обаче, в продължение на 10 седмици, няма да мръдне от Созопол. Да бъдете в компанията на това космополитно, пълно с енергия и шеметни идеи момиче, и да прекарате едно лудо лято в една най-красивите ни морски дестинации е възможност, която не бива да се пропилее.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !