Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софи Маринова, Петя Дикова и Ицо Хазарта отиват на финала на Vip Brother 3

отпечатай новината

07.05.2009 09:15 | Видян 7679 пъти

Софи Маринова, Петя Дикова и Ицо Хазарта отиват на финала на Vip Brother 3

След гласуването снощи Софи Маринова, Петя Дикова и Ицо Хазарта се присъединяват към Део и Ивайла Бакалова на финала на Vip Brother 3. За одобрение продължават да се борят Мария Гроздева, Саша Антунович и всеобщият любимец на зрителите - Тодор Славков. Един от тях, броени дни преди финала, ще напусне Къщата завинаги. Тримата номинирани ще станат шоумени за последен път на живото предаване днес. Продуцент на Олимпийската ни шампионка ще бъде Гала. Крум Савов ще се качи на сцената, за да защити Саша Антунович, а Тодор Славков ще бъде "режисиран" от Андрей Слабаков.

Големия брат зарадва ВИП-овете с агнешко по случай Гергьовден. Тодор Славков, си легна рано. Може би не е на себе си, след като разбра, че за първи път наистина ще трябва да се бори за оставането си в шоуто. Другите се примолиха на Бате шефа да им пусне малко музика.

Големия брат (чрез водещия Ники Кънчев) даде отчет на всички ВИП-ове, а и на цяла България, за свършената работа до тук. Той припомни на звездите, че точно преди месец, те направиха една малка революция, като накараха българските народни представители, да се откажат от десет процента от заплатите си в полза на благородните каузи. До този момент, обаче, само три парламентарни групи са удържали на думата си и са превели общата сума от 13 650 лв. по сметката на Vip Brother 3!

Депутатите обаче обещаха да дарят по минимум 10 % от възнагражденията си, което означава поне 50 000 лв. и съквартирантите ги призоваха отново да спазят дадената дума до финала на шоуто, съобщиха БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !