Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Дъщерята на Хачо Бояджиев с тайна сватба

отпечатай новината

02.07.2020 14:39 | Видян 1266 пъти

Дъщерята на Хачо Бояджиев с тайна сватба

Най-малката дъщеря на легендарния тв режисьор Хачо Бояджиев се е омъжила тайно за млад и снажен руснак. За събитието призна самата тя, публикувайки тяхна обща снимка, на която показват пръстените си, узна HotArena.

Мария-Луиза, която е единственото законно дете на Бояджиев, срещнала любовта в Москва, където всъщност от години живее. За зетя на покойния Хачо не се знае нищо, освен че е от руски произход.

Преди да се влюби и омъжи за него, Мария имаше връзка с наш рапър, с когото бяха заедно малко повече от 2 години, но пътищата им се разделиха. В Русия наследничката на тв легендата се издържа като артист на свободна практика. Всестранно развитата Мария е едновременно оперна певица, актриса и модел и се радва на завидна кариера в руската столица.

Мария-Луиза е дете от втория брак на Хачо Бояджиев – с актрисата Елена Маркова. Той се жени за нея малко след като тя се развежда с първия си съпруг. По това време се оказва, че Елена Маркова е бременна от режисьора. Бракът им обаче съществува едва четири дни.

Докато Мария-Луиза расте, Хачо Бояджиев не проявява чак такъв интерес към дъщеря си. Плаща издръжката ѝ, но не я вижда често. Талантливото момиче прекарва дните си най-вече в компанията на баба си в аристократичния ѝ апартамент край Руски паметник.

След смъртта на баща си през 2012 г. Мария не пожела да приема съболезнования нито лично, нито в профила си в социалната мрежа фейсбук, където триеше всяка публикация, опитвайки се да избегне новината за кончината на татко си. На погребението също не се появи, а по-късно обяви, че не желае да знае какви имоти е оставил Хачо и дали тя ще наследи нещо от тях.

За Бояджиев се твърди, че има общо 7 дъщери, всичките с различни майки. За 3 от тях приживе той говори официално. Това са Цвета, Михаела и най-малката сред всички – Мария-Луиза, пише Телеграф.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !