Снимки на дъщерята на Елизабет II,...

На 15 август единствената дъщеря на Елизабет II ще...

Вдовицата на Шарлопов сияе на морето

Вдовицата Боряна Шарлопова буквално пращи от сексапил....

Бродуейската звезда Ник Кордеро почина след усложнения от коронавирус

отпечатай новината

06.07.2020 13:44 | Видян 319 пъти

Бродуейската звезда Ник Кордеро почина след усложнения от коронавирус

Бродуейската звезда Ник Кордеро загуби битката с коронавирус и почина на 41 години. Актьорът е познат от пиеси като „Waitress“ и „Rock of Ages“ и е номиниран за престижната награда „Тони“. Той почина в болница в Лос Анджелис, след като беше поставен в изкуствена кома в продължение на 90 дни.

Съпругата му Аманда Клотс, с която той сключи брак през 2017 година, съобщи тъжната новина в социалните мрежи и написа, че Кордеро е бил заобиколен от семейството си. „Сърцето ми е разбито и не мога да си представя живота ни без него. Той носеше толкова много светлина“, написа Клотс.

Тя добави, че съпругът ѝ бил приятел на всички, обичал е да изслушва хората и да им помага. „Той обожаваше ролята си на съпруг и баща. Ще ни липсва във всяка една минута и във всичко, което правим, всеки ден“. Кордеро и Клотс имат едногодишен син Елвис Едуардо. Аманда благодари на лекарите, които са се грижили за актьора и са ѝ били опора през всичките тези дни.

На 31 март Клотс разкри пред света, че съпругът ѝ е в интензивното отделение и има проблеми с дишането, след като е бил диагностициран с пневмония. Дни по-късно фитнес треньорката каза, че Кордеро вече е в по-стабилно състояние, но лекарите все още провеждат тестове за състоянието му. „Два негативни теста за COVID. Все пак лекарите са убедени, че е коронавирус и затова направиха трети тест“, написа Аманда.

Тя добави, че бродуейската звезда реагира добре на лекарства за COVID и третият тест вече е бил положителен. Ден по-късно лекарите решават да го поставят на изкуствено дишане. На 10 април Клотс сподели, че съпругът ѝ се бори за живота си, въпреки че няколко дни преди това се е чувствал добре.

Часове по-късно актьорът е опериран, тъй като машината, която е поддържала сърцето му, е спирала циркулирането на кръв към десния му крак. След като излиза от операцията, той остава в критично състояние. „Той се бори. Всяка минута е от значение в момента“, каза Клотс.

Все пак, кракът на Ник трябваше да бъде ампутиран заради усложненията от коронавирус. На 24 април дойде време и за малко добри новини, след като Клотс съобщи, че тестовете за COVID-19 са отрицателни, но радостта беше краткотрайна. Часове по-късно актьорът отново е започнал да изпитва проблеми при дишането.

На 12 май Кордеро се събуди от комата, но е бил изключително слаб. „Той не можеше да затвори сам устата си, но реагира на команди, което е добър знак за мозъка му“. Аманда обаче не изрази надежда за състоянието на съпруга си, тъй като проблемите с белите му дробове са много сериозни. „Все едно е пушач от 50 години“.

През юни, 79 дни след като двамата съпрузи не са могли да се видят заради вируса, Клотс най-накрая посещава Ник в болницата. Тя публикува снимка, на която държи ръката му и разкри пред феновете си, че той не може да говори или да мърда. „Но пък е буден и е тук. Може да отговаря на въпроси с да или не, използвайки очите си“.

Ппред CBS This Morning, Клотс споделя, че съпругът ѝ е боец и тя ще продължи да се бори с него до последния му дъх. След смъртта на актьора, беше създадена благотворителна сметка, в която се събират средства за подкрепа на семейството му.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !