Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бродуейската звезда Ник Кордеро почина след усложнения от коронавирус

отпечатай новината

06.07.2020 13:44 | Видян 1031 пъти

Бродуейската звезда Ник Кордеро почина след усложнения от коронавирус

Бродуейската звезда Ник Кордеро загуби битката с коронавирус и почина на 41 години. Актьорът е познат от пиеси като „Waitress“ и „Rock of Ages“ и е номиниран за престижната награда „Тони“. Той почина в болница в Лос Анджелис, след като беше поставен в изкуствена кома в продължение на 90 дни.

Съпругата му Аманда Клотс, с която той сключи брак през 2017 година, съобщи тъжната новина в социалните мрежи и написа, че Кордеро е бил заобиколен от семейството си. „Сърцето ми е разбито и не мога да си представя живота ни без него. Той носеше толкова много светлина“, написа Клотс.

Тя добави, че съпругът ѝ бил приятел на всички, обичал е да изслушва хората и да им помага. „Той обожаваше ролята си на съпруг и баща. Ще ни липсва във всяка една минута и във всичко, което правим, всеки ден“. Кордеро и Клотс имат едногодишен син Елвис Едуардо. Аманда благодари на лекарите, които са се грижили за актьора и са ѝ били опора през всичките тези дни.

На 31 март Клотс разкри пред света, че съпругът ѝ е в интензивното отделение и има проблеми с дишането, след като е бил диагностициран с пневмония. Дни по-късно фитнес треньорката каза, че Кордеро вече е в по-стабилно състояние, но лекарите все още провеждат тестове за състоянието му. „Два негативни теста за COVID. Все пак лекарите са убедени, че е коронавирус и затова направиха трети тест“, написа Аманда.

Тя добави, че бродуейската звезда реагира добре на лекарства за COVID и третият тест вече е бил положителен. Ден по-късно лекарите решават да го поставят на изкуствено дишане. На 10 април Клотс сподели, че съпругът ѝ се бори за живота си, въпреки че няколко дни преди това се е чувствал добре.

Часове по-късно актьорът е опериран, тъй като машината, която е поддържала сърцето му, е спирала циркулирането на кръв към десния му крак. След като излиза от операцията, той остава в критично състояние. „Той се бори. Всяка минута е от значение в момента“, каза Клотс.

Все пак, кракът на Ник трябваше да бъде ампутиран заради усложненията от коронавирус. На 24 април дойде време и за малко добри новини, след като Клотс съобщи, че тестовете за COVID-19 са отрицателни, но радостта беше краткотрайна. Часове по-късно актьорът отново е започнал да изпитва проблеми при дишането.

На 12 май Кордеро се събуди от комата, но е бил изключително слаб. „Той не можеше да затвори сам устата си, но реагира на команди, което е добър знак за мозъка му“. Аманда обаче не изрази надежда за състоянието на съпруга си, тъй като проблемите с белите му дробове са много сериозни. „Все едно е пушач от 50 години“.

През юни, 79 дни след като двамата съпрузи не са могли да се видят заради вируса, Клотс най-накрая посещава Ник в болницата. Тя публикува снимка, на която държи ръката му и разкри пред феновете си, че той не може да говори или да мърда. „Но пък е буден и е тук. Може да отговаря на въпроси с да или не, използвайки очите си“.

Ппред CBS This Morning, Клотс споделя, че съпругът ѝ е боец и тя ще продължи да се бори с него до последния му дъх. След смъртта на актьора, беше създадена благотворителна сметка, в която се събират средства за подкрепа на семейството му.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !