Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Тежък и тъжен е новият живот на Меган и Хари

отпечатай новината

06.07.2020 15:12 | Видян 1901 пъти

Тежък и тъжен е новият живот на Меган и Хари

Принц Хари се чувства „измъчен заради разкъсаните семейни отношения“, а Меган Маркъл се е затворила в себе си и видимо не се чувства добре, откакто се преместиха в Лос Анджелис, твърди близък до двойката. Дукът и дукесата на Съсекс в момента живеят в имение на стойност 18 млн. долара, където отглеждат сина си Арчи далеч от кралското семейство.

Двойката се отказа от кралските си задължения през март и замина за Ванкувър, Канада, за кратко, а после се установи в САЩ. Но откакто се преместиха в Америка, двамата сякаш не са на себе си, кълнат се хора от обкръжението им.

„Меган е станала прекалено тиха. Мисля, че тя е депресирана и не се чувства добре. Тя се дистанцира от всичките си приятелки и е станала много интровертна“, коментира източник пред Sunday Mirror.

Половинката ѝ също не бил особено щастлив в Америка, тъй като усещал огромната дистанция със семейството си и то не само физическа. Източникът добавя, че Хари изглеждал самотен и тъжен по време на рождения ден на брат си Уилям на 21 юни.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !