Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Щерката на Брендо се омъжва

отпечатай новината

07.07.2020 09:57 | Видян 1536 пъти

Щерката на Брендо се омъжва

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия „кокаинов крал“ Евелин Банев- Брендо.

След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчилото със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати.

Кой точно  е годеникът  засега няма яснота, момичето крие самоличността му, защото той се притеснява от присъствието на тъста си в криминалните хроники и не искал да прочува покрай Баневи. За да запази неговата самоличност щерката на Брендо дори изтри общите им снимки от гръцките острови.

Очаква се събитието да събере родния хайлайф. Сватбата по всяка вероятност ще пропусне единствено бащата на булката, който има присъда в България, Италия и Румъния и е дирен от Интерпол по цял свят. Брендо едва ли ще рискува да заведе дъщеря си до олтара под угрозата да му щракнат белезниците, коментират криминалисти.

За всеки случай ченгета  под прикритие ще се навъртат около мероприятието, затова подробности за мястото и датата се пазят в строга тайна от младоженците. Те се надява да избягат от любопитните папараци и предрешени агенти.

На крилете на любовта се носи Александра. Наскоро тя се похвали, че половинката й я изненадал нестандартно. Украсил дома  им с балони, на които закачил снимки от общия екскурзии и романтични моменти. Докато се готви за най щастливия ден, в който ще облече бяла рокля, Алекс се посвещава на работа по специалността си. Тя е наета като продуцент светско предаване на една от националните телевизии, пише “България Днес“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !