Започва фестивалът в Сан Ремо

Днес започва 71-ият фестивал на италианската песен...

Чуждестранна инвазия в MasterChef

Чужденци, влюбени в България, ще се опитат да си извоюват...

Мис България отваря детска градина

отпечатай новината

07.07.2020 10:35 | Видян 524 пъти

Мис България отваря детска градина

Мис България Радинела Чушева се взема с трудната задача да направи уютно и удобно място, където родителите могат да оставят спокойно своите деца.

Първоначалният й замисъла е да направи детски кът, който в последствие да превърне в детска градина. "Не искам да издавам нищо все още. Искам първо да се случи и след това да говоря", споделя пред „България Днес“ Радинела.

Бившата адреналинка разкрива, че има намерение малко да се отдръпне от медийните си изяви. Тя ще се ограничи с участия в ревюта и модни форуми, за да може по-добре да се подготви за отваряне на детската градина. Очаква се тя да заработи най-рано наесен.

Ради, чиито хоби са пътешествията най-накрая успява да ги поднови. Тя споделя, че вече е стартирала любимите си пътувания след края на извънредното положение и вече няколко пъти отскача до Гърция, откъдето пуска свои разголени снимки, с които радва почитателите си.  Освен с начинанието, свързано с деца, миската успява да завърши курс по грим през последните месеци. Самата тя споделя, че желанието й да изучи тънкостите в занаята е по-скоро за лична употреба.

Макар да иска да избяга от публичния живот, Мис България е зорко следено 10 000 души в Instagram. Всяка нейна предизвикателна снимка за секунди се превръща в хит и често обикаля родните клюкарски сайтове. Ради успява да скрие голяма част от личния си живот, като не издава, а дори и не загатва,  има ли мъж живота в живота си и кой е той.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !