Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Гала надхитри всички!

отпечатай новината

07.07.2020 17:02 | Видян 2851 пъти

Гала надхитри всички!

„На кафе” остава в ефира на Нова телевизия до края на света. Така се шегуват феновете на телевизионното предаване, след като стана ясно, че Гала наистина е отсъствала само за 3 дни.

Нещо повече – лятната почивка за предаването ще е само месец, а не два, както се говореше преди сезона на отпуските. По този начин екипът ще се лиши от хонорари само за 30 дни, а не както се предвиждаше за двойно по-дълго време, пише в. „Уикенд”.

Зложелатели побързаха да предначертаят крах за „На кафе”. В момента, в който Гала изчезна от ефир за няколко дни, клюките в телевизонните среди бяха в посока на това, че предаването слиза от екран.

Да, ама не!

Явно наистина плановете за два месеца ваканция са накарали блондинката да организира лятната си почивка. Когато е станало ясно, че отпускът ще е само месец, Гала е решила да не отлага морето. И така – три работни дни заедно със събота и неделя дали на блондинката кратка отмора край морския бряг.

Заредена и отпочинала, Гала пое щафетата в началото на новата седмица.

И така ще е до края на месеца. А следващият ще е отпускарски за целия екип.

Очаква се наесен „На кафе” отново да стартира, съпроводено с голям зрителски интерес. Мнозина смеят да твърдят, че последното, което от Нова биха направили, е да свалят сутрешното шоу от ефир. То имало достатъчно фенове, че да си гарантира ефирно време до края на века, шегуват се телевизионни наблюдатели.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !