Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

TikTok свали видео на Петканова по бански

отпечатай новината

08.07.2020 12:25 | Видян 2862 пъти

TikTok свали видео на Петканова по бански

Социалната мрежа TikTok цензурира клип на семейство Петканови. Броени секунди, след като Даниел и Александра публикуваха видео как танцуват заедно със сина си Габриел, постът им е бил изтрит. За това се оплака Лудия репортер, като поиска помощ от последователите си онлайн относно причините за това.

Разковничето се оказало в разголения бански на бившия талисман на баскетболните ни национали, като проблемът идвал от това, че в кадъра влиза и едва едногодишният Габриел. Подсказка за това дадоха приятелките на звездните родители – певиците Алекс и Влади.

Макар че в правилника на TikTok никъде изрично не е изписано, че наличието на женско тяло в изрязан бански покрай малолетен е вредно съдържание, мрежата следи изкъсо за сигурността на децата онлайн, заради което не позволява и на лица под 13-годишна възраст да разполагат с акаунти.

Въпреки че Петканова прикрива всички интимни части от тялото си във видеото, то предизвика реакция и сред феновете й, които настояха, че Александра трябва да бъде пример за подражание и да избягва прекалено фриволните тоалети.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !