Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Щерката на президента отпразнува завършването си на родното Черноморие

отпечатай новината

08.07.2020 14:06 | Видян 1222 пъти

Щерката на президента отпразнува завършването си на родното Черноморие

Красавицата, която тази година завърши средното си образование, е на почивка с приятели на родното Черноморие. Компанията се е отправила към морето в последните дни на юни, за да спази традицията да посрещнат изгрева на Джулай морнинг на плажа. Дарина и приятелите й си прекарали незабравимо, а самата тя е запчеатала преживяването в няколко красиви снимки.

На фона на златистия пясък и безкрайно синьо небе Радева позира с къса черна рокля с копчета отпред, напълно подходяща за повода и мястото. Съвсем небрежно красивото момиче е хванало в едната си ръка марковите бели маратонки докато с другата леко разрошва къдравите си коси. Кадрите на Дарина са изключително красиви и могат да впечатлят всеки фотограф. Приятелите й веднага я заляха с купо комплименти и изтъкнаха, че става за модел.

Дарина задминава по визия и красота всички професионални инфлуенсърки и псевдоманекенки, които заливат социалните мрежи в последните години. Тя обаче се е насочила към театралната сцена. Заради пандемията тя и съучениците й от столичната 35-а гимназия нямаха бал, затова решиха да празнуват на морето, отколкото да обикалят София в най-големите жеги, облечени в тежки рокли и тонове грим в края на юни.

След като се завърне в столицата, президентската щерка ще заляга над учебниците, за да се готви за кандидат-студенстки изпити. Очаква се тя да е сред желаещите да влязат в НАТФИЗ. Изпитите в театралната академия ще се проведат в началото на септември, така че тя ще има достатъчно време да репетира за тях.

Щерката на Румен Радев е запалена по актьорското майсторство от години. Още в 9 клас тя става част от франкофонската театрална група "Ле Страпонтен" на училището си, където впечатлява и с актьорска дарба, и с отличен френски, пише Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !