Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Италия се влюби в очите на Михаела Филева

отпечатай новината

09.07.2020 12:15 | Видян 1168 пъти

Италия се влюби в очите на Михаела Филева

В твоите очи има небе, слънчево небе, където мога да летя. С тези думи (преведени от английски) започва новата песен , с която Михаела Филева ни припомня, че „любовта е кралят на света“. Музиката на ритмичното поп-рок парче е дело на пионера на европейската фестивална карта Даниеле Гуастела, който кани специално българската звезда да се включи с вокали в проекта му.

In Your Eyes вече набира популярност на Ботуша. Песента е част от албума на италианеца Homaj, чиято премиера бе на 15 май. Статута си на сингъл тя ще придобие само след ден, когато в YouTube ще се завърти лирик видеото към нея.

Емоционалният парадокс на влюбения човек, способен да се отдаде напълно, но и воден от неспирния страх от самота, е поставен под светлините на прожекторите в In Your Eyes. Автор на текста е Мартино Ло Кашо, а Филева записва своята част още преди повече от две години.

Песента изчаква времето си обаче, за да може с останалите парчета от Homaj, за които Гуастела записва дуети с изпълнители от 15 различни държави, да зарадва меломаните в Европа тази пролет. По тавата си италианецът работи от много години, издава ни Михаела. Спира се именно на нея за In Your Eyes пък и заради музикалното им приятелство, датиращо от преди повече от десетилетие именно покрай фестивалната дейност и на двамата.

„Още от тийнейджърските ми години, когато ходих по фестивали в Европа, той беше част от журито. Във времето, благодарение на технологиите, това наше познанство прерастваше в поздрави за рождени дни, за да достигне и до музикалния проект. Много съм му благодарна за тази възможност. Много е различно от нещата, които съм правила досега.

Беше ми интересно да видя дали мога да остана достоверна в стил, който е малко по-рок звучащ от нещата, които съм правила досега. Беше интересен експеримент“, сподели още пред „Монитор“ треньорът в „Гласът на България“.

Освен с In Your Eyes, Михаела съвсем скоро ще звучи в Италия и с друго парче – английската версия на последния й сингъл „Родена с късмет“, която ще бъде дистрибутирана, както на Ботуша, така и в други европейски страни.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !