Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

МЕГЗ с онлайн изложба на емоциите си по случай 30тата си годишнина

отпечатай новината

10.07.2020 15:20 | Видян 1344 пъти

МЕГЗ с онлайн изложба на емоциите си по случай 30тата си годишнина

Днес рожден ден има дизайнерката Миглена Каканашева. Носителката на златна игла още не е споделила никакви подробности относно това дали и къде ще празнува.

Тя започна да приема пожелания от близки и последователите си от рано сутринта. А самата тя публикува в социалните си мрежи интернет изложба от свои портрети без грим. На тях могат да се видят луничките на дизайнерката и всички малки и истински детайли по лицето ѝ. В типичната си неподправеност, на всеки портрет Мегз изразява различа емоция - радост, любопитство, колебание, гняв, тревога. Под снимките тя е добавила кратко и искрено послание, което предаваме без редакторска намеса:

“Аз на 30 не съм бранд, компания, кауза, цел или мечта. А Миглена. Давам, взимам, създавам и обичам с цялото си сърце.  Вече живея и съм толкова удовлетворена и горда от човека, в който се превръщам.

Намерих в себе си любовта, приемането, възхищението и грижата, които винаги търсех навън. Щастлива съм! Нека аз, семейството ми и всички бъдем на първо място здрави. Нека Бог още дълги години пази неизчерпаемата ми енергия и ми позволи да отключвам и овладявам все повече от нея. Благодаря на всички за прекрасните пожелания. Нека се връщат към вас и семействата ви по 23455 ❤️"

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !