Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Мъжът на Луиза Григорова става авиатор

отпечатай новината

13.07.2020 11:55 | Видян 1009 пъти

Мъжът на Луиза Григорова става авиатор

Актрисата и режисьорът Мартин Макариев се отдадоха на почивка в покрайнините на София

Режисьорът Мартин Макариев започна уроци по пилотиране. За новото си начинание се похвали самият автор на „Вила Роза“ в социалните мрежи.

„Първите ми стъпки в авиацията“, написа Макариев под свой кадър в самолета. На първия му урок по летене присъства и съпругата му – актрисата Луиза Григорова. Самата тя не се е качвала в летателния апарат. „Но пък според мен се вълнувах повече от Мартин, макар и от кафенето на летището“, намигна звездата от „Дървото на живота“.

Специално заради полета на Макариев семейството се отправи към елинпелинското село Лесново. Само няколко дни по-рано режисьорът и актрисата отмаряха на друга дестинация в покрайнините на София – с. Белчин, прочуто с наличието на минерална вода с лечебни и профилактични въздействия.

Преди месец Макариев и Григорова предприеха и друго пътешествие – към Царево, където се намира църквата „Успение Богородично“ - мястото, на което те си казаха заветното „да“ преди три години. На няма и 100 километра след табелата на излизане от София обаче на актрисата й се налага да се върне.

„Бях добре последната седмица и преценихме с лекарката и мъжа ми да тръгнем към Царево - бавно, с много почивки. Оказа се обаче че пътуването не е за мен в този период“, обясни тогава бременната Григорова.

Въпреки че е в седмия месец от бременността си, звездата може да се похвали с отлична форма, което се вижда и от последните й снимки по бански.

Припомняме, че Григорова ще даде живот на първото си дете през септември. Бебето ще бъде момченце и ще се радва и на батко – Боби.

Източник: Монитор


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !