Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Украинка носи най-големите бомби в света

отпечатай новината

13.07.2020 13:04 | Видян 1033 пъти

 Украинка носи най-големите бомби в света

Украинка е жената с най-голям естествен бюст в света. 31-годишната моделка Мила Кузнецова, която работи като помощник адвокат, може да се похвали с обем на гърдите цели 115 см.

Любопитна подробност е, че въпреки природните си дадености и интереса на обществото към тях тя все още се притеснява да застане чисто гола пред камера, пише в днешния си брой в-к "Телеграф".

За да стане рекордьорка Мила е трябвало да се яви на кастинг, а след това да премине и през обстойни медицински прегледи, които да докажат, че реално няма подобрения и операции на бюста.

Липсата на силикон печели титлата, като първото място вдига летвата до главозамайващия тринадесети размер на сутиен. Дамата, която към момента е блондинка, но често експериментира с цвета на косите си, е висока 173 см.

Името й добива популярност заради естествения бюст, като това е причината да започне работа като модел. Има много снимки по бански и бельо, които подчертават пищните й извивки, но все още не смее да се снима напълно гола. Родом е от Киев, да е юрист остава нейн приоритет.

Интересно е повторното й участие в надпреварата - преди една година Мила Кузнецова е имала възможността да се окичи с титлата, но друга украинка я измества. През тази късметът е на нeйна страна.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !