Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сани Жекова се сбогува с бившия

отпечатай новината

14.07.2020 16:03 | Видян 1505 пъти

Сани Жекова се сбогува с бившия

Сноубордистка номер едно на България—Александра Жекова се сбогува емоционално с бившето си гадже Алекс Пулин. Двукратният световен шампион по бордъркрос се удави преди няколко дни по време на подводен риболов на Големия бариерен риф в родната Австралия.

Пулин бе открит на дъното на океана бездиханен и без кислородна маска от друг гмуркач.

Новината за смъртта му потопи в скръб бившата му половинка. Сани си взе последно сбогом с Пулин в събота, като почете паметта му с бяло цвете на камък в планината, по залез-слънце, пише „България днес”.

Няма думи и в тъгата се опитвам по някакъв начин да превърна раните в мъдрост. Празнината в някакъв смисъл... Спомените в знаци на любовта и приятелството... Моментите с теб в безкрайност... Яркостта на слънцето в безсмъртен кръг... Споделям моята любов и молитви с твоите близки.

Ще ни липсваш... Почивай в мир Чъмп”, пише Сани за сбогуване с Алекс.

Двамата бяха заедно цели пет години. А спортистката винаги е говорела с нежност за него. „Стана някак естествено. Той ми подари първия диск на групата си. Грабна ми сърцето не със спортните си качества, а с музиката си. Чух го да свири на терасата на хотела. Много ми хареса. После се впечатлих от характера му и милите жестове, с които непрекъснато ме изненадваше”, споделя Сани.

Двамата се разделиха през 2014-та на игрите в Сочи, където Алекс беше знаменосец на австралийската делегация. Покрай него родната спортистка се запали по гмуркане и кайтсърфинг, които и до днес практикува.

За връзката си с него, Сани казва, че наистина любовта им е била детска. Въпреки това се разделят като приятели. А тя и до днес не е забравила, че именно с него се е научила да не смесва работата и любовта.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !