Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Папи Ханс: Липсва смелост на българската музика

отпечатай новината

15.07.2020 09:59 | Видян 1128 пъти

Папи Ханс: Липсва смелост на българската музика

Осъждам българската музикална сцена заради масовата липса на смелост. Това заяви поетът Константин Трендафилов, по-познат на меломаните с алтерегото си Папи Ханс.

„Постоянно слушам в интервюта, че някакви хора се оплакват, че в България не се слуша такава музика, пък не се слуша онакава музика, всичко било чалга и т.н. Винаги на хората са им харесвали парчета с характер, в които си личи, че има размах и истински артист зад тях. Човек, който се изразява, не го е страх да полудее“, категоричен е изпълнителят на „Кекс“. По думите му, той винаги е бил сигурен в успеха си. Това била и една от причините всяка негова песен да се превръща в хит.

Ето защо и самият той не изпитвал уважение към скромността като качество. „Важно е човек да си знае негативите и позитивите. Тогава няма нужда да е скромен“, заяви Папи Ханс пред Нова телевизия.

По повод новото си парче „Тясно“, което създава и изпълнява рамо до рамо с Азис, той отбелязва, че винаги е таил респект към дуетната си половинка. „Беше ми казал: „Ако аз съм Мадона, ти си Принс“. Беше ми казал, че няма аналог на мен в музиката в България и може би това е причината всички да слушат моите парчета. Аз същото исках да му кажа на него, че Азис е Азис, защото няма аналог“, смята Трендафилов.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !