Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Светлана подари торта с гущер на мъжа си

отпечатай новината

15.07.2020 11:40 | Видян 1647 пъти

Светлана подари торта с гущер на мъжа си

Плеймейтката Светлана Гущерова изненада любимия си с приказна торта за рождения му ден. Бизнесменът Християн Гущеров поля 32-ата си годишнина преди броени дни. А майката на детето му му поднесе сладко изкушение с пълзящ гущер от захарно тесто отгоре.

„Измина още една година от безграничната ни и нестихваща любов. Любов, която ме промени, любов, която ме прави силна, любов която ме дари с най-прекрасните и истински моменти! На 12.07.1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец, и е предрекла, че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми!

Бъди здрав любов моя, бъди щастлив, бъди успешен и не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце! Аз ще бъда до теб, ще вървим заедно по пътя без да спираме пред нищо!“, написа Светлана в социалните мрежи по повод празника.

Припомняме, че на същата дата преди две години двамата се разходиха и до олтара. През февруари миналата година се роди и дъщеря им - Анелия-Добромира, която е кръстена на свекъра и свекървата на Светлана.








автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !