5 причини да се освободим от сутиениете

Сутиените съществуват още от Древна Гърция. А сега...

Нанси Карабойчева разкри името на...

Носителката на титлата "Мис България" за 2013...

Татяна Лолова спаси припаднала жена

отпечатай новината

15.07.2020 13:01 | Видян 217 пъти

Татяна Лолова спаси припаднала жена

Обичаната родна актриса Татяна Лолова спаси припаднала жена на трамвайната линия на оживен столичен булевард. За инцидента съобщи директорът на 107-мо ОУ „Хан Крум“ Данко Калапиш в личния си профил във Фейсбук. Той благогодари на 86-годишнта Лолова за постъпката и грижата, с която се е отнесла към пострадалата.

„Днес се убедих, че Великата актриса Татяна Лолова е истински добротворец. Вижда как една възрастна съседка, живееща срещу 107-мо училище се спъва и пада насред трамвайните линии на бул. Дж. Баучер. Веднага се притичва на помощ на нуждаещата се леля Стефка насред булеварда. Започва да маха на минаващите автомобили, минават повече от десет коли и никой не спира, независимо, че ти маха за помощ Татяна Лолова. Появява се семейство, "ангели- спасители", както тя го нарече днес.

Веднага спират, помагат на пострадалата, качват я в колата си и я откарват пред дома ѝ (срещу нашето училище). Установяват, че не могат да я помръднат, защото вероятно е с счупена става и веднага викат бърза помощ“, така започва разказът на Калапиш в социалната мрежа. По написаното стaва ясно, че пострадалата леля Стефка живее сама, роднините ѝ са в чужбина, а единствената й близка в София е преподавателката г- жа Емилия Чернева, на която веднага се обадил.

По думите на директора, линейката пристигнала, а г-жа Чернева се качила в нея заедно с пострадалата. На път към болницата била решена да тръгне и самата Татяна Лолова. „Татяна беше през цялото време до пострадалата леля Стефка, в готовност и до болницата с нея в линейката да се качи!!! Радвам се, че доброто не е умряло! Има добри хора, хора-добротворци, сред които и великата Татяна! Господ здраве да им дава на тези хора!“, пише още Данко Калапиш.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !