Наум Шопов и Теа се срещат в тунел

"Осем години заедно... Дали преди 8 години, когато...

Анна Фарис поздарви Катрин и Крис за...

Преди няколко дни 30-годишната дъщеря на Арнолд...

Гаджето на Калин Врачански изкарва повече пари от него

отпечатай новината

16.07.2020 12:53 | Видян 408 пъти

 Гаджето на Калин Врачански изкарва повече пари от него

Калин Врачански случи на приятелка, която е не само красива, но и талантлива и върти свой успешен бизнес, узна HotArena.

Александра Стоянова е художничка и върти арт работилница "Съни Руум", където от петък до неделя събира малки и големи, които се развихрят пред платното с четка в ръка. Красавицата предлага групови уроци по рисуване. Арт пространството е на пъпа на София и е изключително популярно и се посещава от цели семейства, които разпускат за няколко часа пред платното.

Сега заради мерките тя не събира повече от 8 човека, но преди на уроците й се тълпели десетки. Заради коронавируса изобретателната Алекс организира и рисуване на открито, както и онлайн курсове. Цената на семейния билет и този на открито е 50 лева. Детската такса е 25 лева, а тази за възрастен е 35, като рисуването продължава три часа и е съсптствано с пиене на вино. Онлайн обучението пък е по 20 лева.

Според груби изчисления Алекс си докарва седмично по 800 лева само от продажбата на билетите. Отделно са онлайн уроците й. Тя организира и тиймбилдинги, в които служители на различни компании да отмарят с четка в ръка. "Под влиянието на релаксираща музика и хубаво вино ще се отърсиш от стреса поне за няколко часа. Един творчески и приятен начин да приключиш работния ден", пише Алекс в интернет.

Тя е живяла дълги години в чужбина и когато се върнала решила да направи ателие и да учи хората да рисуват, защото това умее най-добре. Тя няма нищо против да помага финансово и на известното си гадже Калин Врачански, на когото кризата се отразила тежко. Той от години не е на щат никъде, след като сам напусна театър "София", в момента няма и представления, с които да обикаля страната. Очаква се да участва в нов проект на Нова ТВ, но засега всичко е само план.

Врачански изкарал тежки месеци по време на пандемията без възнаграждение, добре, че била Алекс, която му помагала с парите от онлайн курсовете си. Двамата са заедно от две години, запознават се покрай Диляна Попова, пише Галерия.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !