Снимки на дъщерята на Елизабет II,...

На 15 август единствената дъщеря на Елизабет II ще...

Вдовицата на Шарлопов сияе на морето

Вдовицата Боряна Шарлопова буквално пращи от сексапил....

Дичо съветва бременни жени

отпечатай новината

16.07.2020 16:10 | Видян 539 пъти

Дичо съветва бременни жени

Поп певецът Дичо съветва бременни женикак да се пазят по време на пандемията, с какво и как да се хранят и колко вода да пият. Музикантът раздава препоръки във форум за бременност и детство здраве.

Музикантът преживява много емоционално бременността на жена си Карина. „С всяка емоция, която тя изпита”, и споделя, че може да дава полезни съвети на бъдещите мами.

„Искам да кажа на жените да внимават, да не се дехидратират, защото при втората бременност Карина получи тежка хидратация и се наложи да влезе в клиника. Благодарение на професионална лекарска намеса всичко мина благополучно”, съветва татковците певецът, пише "България днес".

Самата Карина е изкарала последните дни на бременността си по време на пандемията, а малко преди раждането на второто бебе Дичо се върнал от турне в Англия и прекарал задължителна — дневна карантина.

„Два или три пъти припадах, а тя ме свестяваше”, смее се Дичо. И продължава със своите съвети за стреса и притесненията си по време на пандемията.

„Разбира се, че ме е страх. Всички много говорим, но вирусът си съществува, имаме възрастни хора около нас, имам деца и няма как да не се притеснявам”, споделя още Дичо и не пропуска да благодари на жена си.

„Двамата израснахме заедно. Това са вече 15 години. Добре, че беше тя да ме накара да имаме деца, защото аз малко се дърпах, а сега искам трето. И нямам търпение да почнем да работим за него”, смее се Дичо.

На 12 юни певецът стана баща на второ момиченце–Тина, а преди това се сдоби с още една дъщеря–Ариел. „Заобиколен съм от женско царство. Не ми се мисли, когато пораснат”, казва още той.    


 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !