Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Пит се сдобри с Джоли, но не и с Мадокс

отпечатай новината

17.07.2020 11:58 | Видян 1339 пъти

Пит се сдобри с Джоли, но не и с Мадокс

След тежкия развод стана ясно, че Брад Пит все пак е успял да възстанови приятелски отношения с Анджелина Джоли. Скоро той бе забелязан да излиза от нейния дом с мотоциклета си. Това е станало благодарение на сеансите от семейната терапия. Двамата са успели да възстановят общуването си и да се научат отново да си взаимодействат ефективно в името на шестте си деца.

Според източници, близки до двойката, 56-годишният актьор все още обаче има обтегнати отношения с най-големия си син. Дори според източник на списание Us Weekly, те изобщо „не съществуват“.

Брад не вижда и не говори с наследника си, както и с 16-годишния му брат Пакс. Припомняме, че Анджи осинови Мадокс и 15-годишната Захара преди връзката си с Пит, но през 2006 г. актьорът официално стана техен баща и им даде фамилното си име.

Десет години по-късно между звездата от „Имало едно време в Холивуд“ и най-големия му син, възникна скандал на борда на самолета. Именно той, според слухове, бе и причината Пит да се разведе с Джоли.

Миналия октомври източници заявиха, че Пит смята за „огромна загуба“ липсата на комуникация с Мадокс, но той така и не му отговаря.

Бившите съпрузи все пак отглеждат заедно по-малките си деца. Наследниците на двойката живеят с майка си, но често виждат баща си.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !