Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Слави и Марта Вачкова се помириха

отпечатай новината

20.07.2020 11:35 | Видян 1084 пъти

Слави и Марта Вачкова се помириха

Шоуменът Слави Трифонов и актрисата Марта Вачкова се помириха.

Двамата цели 23 години водеха нескрита война, която се отприщи след като Дългия публикува автобиографичната си книга „За стърчането”. В нея шоуменът я нарече Добринка и „патологична интригантка”, която се гаврела с актьорите от екипа. 60-годишната актриса пък обвини Трифонов, че се е изгаврил с нея, а себе си е представил в блестяща светлина.

„Разделихме се заради пари. А и заради чалгата – ние с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев не можем да правим такъв вид музика”, обяснявала е за обтегнатите им отношения Вачкова. В десетки интервюта щерката на Митко Бомбата не му остана длъжна и изразяваше огорчението си от него. Марта го упрекваше, че е готов на всичко за пари, но е сам като куче, докато нея нейните приятели я носели на ръце. Обидена, години след като развалиха приятелството си, Марта заяви, че не иска нито да го вижда, нито да го чува. Тя не желаела нейното име да бъде свързвано по какъвто и да било начин с това на Трифонов. Отдавна спряла да гледа предаването му, а опитите на общите им колеги и приятели да ги помирят удряли на камък. Преди 6 години Слави не покани Марта на грандиозния концерт в зала „Арена Армеец”. Въпреки слуховете, че Дългия събира всички свои стари и нови колеги и е простил за неразбирателствата, Вачкова и Васил Василев-Зуека не получиха прошка.

„Със Слави сме толкова различни, разбираме живота не по един и същ начин”, споделяла е Марта. Слави пък продължи с отмъщението си, като във вечерното му шоу се появиха поредица от скечове, осмиващи килограмите на Марта. Преди няколко години Дългия наредил на сценаристите си да бъдат прекратени всички обиди и злобни шеги по неин адрес. Това умилило Вачкова и тя решила да забрави лошото.

Малцина знаят, че именно благодарение на Слави актрисата попаднала в студентското предаване „Ку-ку”, а след това и в „Каналето”. По онова време Трифонов бил студент в Консерваторията, но заради връзката си със Силвия Лулчева, се движел в нейната артистична компания. Така благодарение на Дългия, който вече се изявявал в забавното студентско предаване, Марта придобила известност. Тя не забравяла кой я е вкарал в шоубизнеса, но не искала да прави първата крачка към сдобряването им. Чакала Трифонов сам да я предприеме.

„Ако ми поиска прошка, ако осъзнава, че е сбъркал, ще му я дам веднага. Тогава ще ни олекне и на двамата”, философствала пред техни общи колеги и приятели Вачкова, надявайки се посланието й да достигне до шоумена.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !