И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Сашо Кадиев бръмчи с нов кабриолет

отпечатай новината

20.07.2020 14:55 | Видян 644 пъти

Сашо Кадиев бръмчи с нов кабриолет

Сашо Кадиев, любимият син на актрисата Катерина Евро, се е сдобил с ново возило. От няколко месеца той се вози в красив оранжев кабриолет и е много щастлив. Преди няколко дни той бил забелязан да се движи с новата си придобивка по столичния бул. България.
Останалите шофьори го поздравявали с бибиткане, а Сашето им отговарял с усмивка. Макар и нов, ярко оранжевият автомобил на популярния актьор вече е с леко огънати и издраскани ламарини в задната лява част. Пораженията са били нанесени преди няколко седмици от друго МПС, което се натресло в маздата на Кадиев.
Интересен факт е, че неотдавна Сашо призна, че не желае да сключва брак с майката на дъщеря си, тъй като не бил убеден, че в нейно лице е срещнал точната за себе си половинка. „Заедно сме от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата с Таня сме открили онази, голямата любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души си гледат часовниците и се разправят за сметки и за това кой ще гледа детето, любовта трудно ще възтържествува”, шокира с откровението си Кадиев.

Източник: Woman.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !