Джорд Клуни не искал да се жени

Носителят на две награди Оскар“ Джордж Клуни...

Продължава разбивато на стълбите пред...

Втори ден продължава къртенето на каменните плочи на...

Мис Плеймейт излъгала за боя

отпечатай новината

21.07.2020 10:21 | Видян 539 пъти

Мис Плеймейт излъгала за боя

Скандалът между Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова и известната фризьорка Вили Боршукова продължава да расте. След обвиненията, нападките онлайн и споделените записи от камери, стана ясно, че зад побоя стои елементарен пиар. Това показва чат между Жанета и друг популярен фризьор – Ивайло Колев.

За инцидента първа проговори плеймейтката, която използва официалния си профил във Фейслук като трибуна за популяризиране. Откровенията на блондинката меко казано шокираха приятелите и в уебпространството, а близките й такива скочиха в яростна защита. Сред тях и певицата Гери- Никол. “Вили Боршукова ме преби в салон за красота, на който тя е собственик в град София. Дамата сее лъжи и обвинения срещу мен, твърдейки, че съм оскърбила нея и нейните служители. Искам да ви уверя, че думите й са пълна лъжа и я предизвиквам да снеме записите от камерите, които работеха, и да ги предостави”, ожали се Осипова. Истината като че ли лъсна в таен чат между нея и Ивайло. Русокосата фурия първо е изпратила снимки на насинените си крака. „Едва ли тия синини са от това“, пише Ивайло. „Не много ясно“, отвръща тя. Мачото й отговаря, говорейки за себе си в женски род: „И аз съм ги правила тия номера с Радослав“. Осипова отвръща: „Инсценирах всичко, ама знаеш как“. Разбира се, реакцията не закъсня и близки до двамата споделиха, че това за фалшиви чатове, които целят нова провокация към Жанета.

Любопитни бяха и видеозаписите, които Осипова сподели и допълни с текст, ако историята се базира на лъжа, то плеймейтката е спретнала и измислен сценарий при преразказването на записа. Управителката на салона също изрази позицията си. “Доколкото разбрах самата госпожица вече няколко пъти е постъпвала по същия начин.

Правила е същите неща, за да може явно да изнудва хората за пари.

Но според мен тя не е знаела, че има камери”, коментира Вили Боршукова, която получи подкрепа от Цеци Красимирова.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !