Димитър Главчев е новият ни премиер

Председателят на Сметната палата Димитър Главчев е...

Цеци обяви развод, връща ли се при...

Цеци Красимирова официално обяви развод, който се...

Ваня Червенкова пребори К19

отпечатай новината

21.07.2020 13:38 | Видян 1538 пъти

Ваня Червенкова пребори К19

Ваня Червенкова е поредната светска персона, която се зарази с COVID-19. За разлика от много други, тя реши да запази в пълна тайна болестта. Наши източници издадоха, че е изкарала вируса доста тежко с всичките му симптоми. 

За случилото се реши да признае едва след като вече е излекувана. 

"Свърши се! Държа най-щастливия минус (-......) в живота си и искам да прегърна всички онези редки хора, които ме приеха без да ме осъждат, разговаряха с мен без предразсъдъци, разбраха ме без претенции и все още ме обичат без всякакви условия ", пише Ваня в профила си, веднага след като теста показал, че вече не е заразна. 

Ваня Червенкова нарушни диетата си заради топ готвач

И допълва: "Такива хора винаги ще остават в моя живот... дори и след финалните надписи, дори и в най-лошо режисирания от мен филм/ понякога си спретвам удивителни сценарии/ През последните седмици не можех да Ви прегърна, но усещах дъхът Ви, успяхте да ми дадете всичко от което имах нужда, без да можех да го докосна и ми беше достатъчно ! Прегръщайте със сърце! С ръце може всеки!Моето го имате". 

Червенкова много се стараеше да не се зарази, тъй като спада в рисковата група. Бизнес дамата има операция на белия дроб - една от 30-те интервенции, през които е преминала, повечето от тях вследствие на срещата й с килър, който изпразва пълнителя на пистолета си в тялото й на 27.07 2003 г., до Колхозния пазар във Варна. Тогава тя е само на 36 години, с нея е и малката й дъщеря.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !