Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Преслава: Засега няма да има сватба

отпечатай новината

21.07.2020 14:20 | Видян 1564 пъти

Преслава: Засега няма да има сватба


Преслава и Павел не планират сватба засега. Това сподели изпълнителката на Беден в сърцето преди дни в Шоуто на Николаос Цитиридис. Пайнерката изтъкна, че Софи Маринова и Гринго, на когото кумуваха през март, миналата година, със сигурност ще им върнат услугата, ако правят сватба.

„Е, засега не”, отговори Преслава дали с Павел планират скоро официално да си кажат „да”. Тя допълни, че с колежката й са приятелки от дълги години и се радва, че са успели да съхранят дружбата си. „В бранша е малко трудно като цяло”, обобщи Преслава.

Хитовата певицата и любимият й Павел, с когото имат дъщеря Паола, винаги са заедно. Още от първия ден. „Някак си се намерихме... Сродни души. Навсякъде сме заедно”, сподели Преслава. 

Семейството изкарало карантината в село Оселна, област Враца. Преслава сподели, че много й харесва на село, където са сред природата, пише Уикенд.

Добричлийката изтъкна, че местните вече си я знаят, свикнали са с присъствието й. „Павел има огромна градина с череши. Занимава се със земеделие и ние навсякъде сме заедно. Когато аз съм на работа, той е с мен. Когато той си е на работа, аз съм с него”, сподели още Преслава. До преди да срещне Павел, певицата трудно си представяла такава хармония. „Много смели изказвания съм правила на времето, даже, че се страхувам да се обвържа и т.н., но просто е трябвало явно да срещнеш правилния човек”, сподели Преслава.

Източник: Hotarena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !