Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Серина Уилямс и Натали Портман си направиха футболен клуб

отпечатай новината

22.07.2020 11:25 | Видян 1057 пъти

Серина Уилямс и Натали Портман си направиха футболен клуб

Носителката на 23 титли от турнири на Големият шлем и 4-кратна олимпийска шампионка по тенис Серена Уилямс и актрисата Натали Портман са съсобственички на новия фуболен отбор на Лос Анжелис, който трябва да се включи в професионалната лига по женски футбол от 2022 година, съобщи Bleacher Report.

Към двете се присъединяват и три от най-успешните национални на САЩ Мия Хам, Джули Фаули и Ейми Уамбах.

В Angel City Group влизат още актьорите Узо Адуба, Джесика Частейн, Америка Ферера, Дженифър Гарнър и Ева Лонгория. Сред акционерите са съпругът на Серена Алекс Оханян и тяхната дъщеричка Алексис Олимпия Оханян. Телевизионтата водеща Лили Синг, както и бизнесдамите Кара Нортман, Джули Уман и Кейси Нейстат също са включени в начинанието.

Професионалната лига на САЩ NWSL е създадена през 2012 година и в момента има 9 отбора: "Чикаго Ред Стар", "Хюстън Даш", "Норт Каролайна Къридж", "ОЛ Рейн", "Орландо Прайд", "Портланд Торнс", "Скай Блу", "Юта Ройълс" и "Вашингтон Спирит". От следващия сезон към тях се присъединява и "Рейсинг Луивил".

Това не е първата инвестиция в спорта за Серена. Тя има акции и в най-престижната верига за смесени бойни изкуства UFC, където се бие и Благой Иванов-Багата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !