Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ким Кардашиян призова хората да съчувстват на биполярния й съпруг

отпечатай новината

23.07.2020 12:43 | Видян 886 пъти

Ким Кардашиян призова хората да съчувстват на биполярния й съпруг


Съпругата на рапъра Кание Уест - светската звезда Ким Кардашиян, призова за състрадание и емпатия към съпруга й и към нея и припомни, че той страда от биполярно разстройство, предаде Франс прес.

В последно време Кание Уест направи някои обезпокоителни изказвания.

Обявилият се за кандидат за президент Уест в неделя говори несвързано по време на първи предизборен митинг в Чарлстън в Южна Каролина. После в понеделник той постна серия от енигматични послания в акаунта си в Туитър и намекна, че съпругата му се опитвала да го прати в психиатрия.

Вчера Кание написа ново послание, преди да го изтрие, като в него той твърдеше, че иска да се разведе и упрекваше жена си, че е имала връзка с друг рапър - Мийк Мил.

"Онези, които разбират менталните заболявания и компулсивните разстройства знаят, че семейството няма никаква власт върху болния, освен ако той е малолетен", каза днес в акаунта си в Инстаграм риалити звездата Кардашиян.

"Онези, които познават Кание, знаят, че неговите думи не винаги са в синхрон с намеренията му", допълни тя.

"Нашето общество изисква толерантност към глобалния въпрос за менталното здраве, но ние трябва също да сме толерантни и към онези, които живеят с психическите проблеми, когато те се нуждаят най-много от това", каза още тя.

"Моля най-чистосърдечно хората и медиите да проявят състрадание и емпатия, от които имаме нужда, за да преминем през това", заяви Кардашиян.

Тя и в миналото е говорила за проблемите на съпруга си. Миналата година в интервю за сп. "Вог" тя каза, че Кание Уест не се лекува заради биполярното си разстройство, защото смята, че това ще угаси неговата творческа енергия.

Източник: dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !