Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Вельов остава, Горанов няма да ни работи за 10 хил. като депутат

отпечатай новината

24.07.2020 11:55 | Видян 2312 пъти

Вельов остава, Горанов няма да ни работи за 10 хил. като депутат

Калин Вельов остава депутат за радост на културната общественост, а освен бездомен и без наем - макар с 3 собствени апартамента, Владислав Горанов остава безработен и проверяван от спецпрокуратурата.  Той няма да ни работи за 10-те хиляди лева, които взема на месец един депутат след наглото увеличение на заплатите на народните избранници от 1 април, за което многократно сме писали. Напомняме, че когато ГЕРБ бе в опозиция при Орешарски, Горанов декларира, че няма как да ходи в парламента за някакви си 2-3 хиляди лева, понеже имал да храни две деца "и трето на път".
 
Пък и тогава живееше на "безвъзмезден наем" в комплекса на сътрапезника си Кирил Домусчиев в жк Изток, недалеч от престижния дом на друг изгонен от Борисов - Цветан Цветанов. Говори се, че бившият втори в ГЕРБ няма да остави Влади дотук, а ще го гони поне до съда, твърдят министри от кабинета пред 19 минути.

 В същото време Комисията по култура в парламента вчера прие Калин Вельов, сменил Горанов в ПГ на ГЕРБ, за свой член на мястото на Лъчо Мозъка, който досега членуваше в нея като представител на властта, както съобщи депутатката от БСП Нона Йотова. Макар и само за някой месец, барабанистът, който се прочу покрай участието си в бунтовния Ку-ку бенд на Слави, ще участва в работата й - ако изобщо има какво да се прави, като депутат от управляващата партия.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !