Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мария Илиева представя новия си сингъл Contigo

отпечатай новината

24.07.2020 15:10 | Видян 1248 пъти

Мария Илиева представя новия си сингъл Contigo

 Новият сингъл на Мария Илиева Contigo направи своята онлайн премиера в личния YouTube канал на певицата: https://www.youtube.com/watch?v=V1aMrh82PKw

Песента отново е на испански език и следва лятната латино вълна, с която Мария предизвика фурор миналата година с Fuego.

Contigo е второто партньорство между Мария Илиева и румънския екип на Global Records. Автор на песента е Viky Red, който е автор и на тазгодишната румънска песен за Евровизия, а през годините е работил с международни звезди като Morandi и Alexandra Stan.

„Продуцентите от Global Records се свързаха с мен с предложение за продължаване на партньорството ни още преди пандемията,” споделя Мария. „Наложи се нещата да се забавят във времето, но това ни даде възможност да прецизираме песента и тя да се случи по най-добрия начин. В процеса на работа имахме лични разговори с Viky Red, това беше важно за мен, за да мога да представя продукт, в който наистина вярвам. Той е много интересен музикант, който има смелостта да твори без да се ограничава само в един стил.”

Премиерното изпълнение на Contigo на живо ще бъде на участието на Мария Илиева на 24.07., петък, в пиано бар IL Siciliano в София.

Аудиото на Contigo е вече достъпно във всички онлайн стрийминг платформи, както и по радиата. Съвсем скоро предстои заснемане на видеоклип, както и запис на българска версия на песента.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !