Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сестрите Тюркмен се огледаха в Цитиридис

отпечатай новината

28.07.2020 14:57 | Видян 1617 пъти | Гласували 1

Сестрите Тюркмен се огледаха в Цитиридис

Водещият на „Шоуто на Цитиридис -Николаос Цитиридис, беше в Лозенец, в  компанията на майка си и новото си русо гадже.

Влюбената двойка предпочита да е инкогнито и на представянето на книгата на шоумена „За вафлите и хората“, на която любимите жени на никой не не присъстваха в заведението. „Моята  приятелка не иска да се показва публичното в пространство. Не че има защо да го прави“, коментира стендъп комедиантът.

На самотното участие под модерните звуци обаче, Нико бе забелязан от други дами, които не спряха цяла вечер да го поздравяват с любими парчета и усмивки - сестрите Тюркмен както и моделката Кристина Милева. Лора Караджова се скъса да го поздравя с песни от Александра Тюркмен и компания, но ответна реакция така и не последва.

Малко преди да започне шумното парти, известните момичета пуснаха в профилите си в мрежата жалейка по застреляния баща Филип Найденов-Фатик.

„Всяко идване в България ми напомня за него“,  написа 20 на годишната Александра В момента красивата девойка е сама, без мъж до себе си. Александра е дипломирана актриса от НАТФИЗ, но в момента се занимава повече с инфлуенсърство, отколкото с каквато и да е било работа, пише „България Днес“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !