Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Халваджиян платил новите цици на Дара

отпечатай новината

29.07.2020 09:37 | Видян 3436 пъти

Халваджиян платил новите цици на Дара

Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара прибра от Магърдич Халваджиян за участието си в шоуто „Като две капки вода”. Пачките, изглежда, са изсипани в кабинета на неизвестен за момента естетичен хирург, който е напомпал деколтето на варненката с 600 кубика силикон.

Пазвата на чаровницата буквално ще се пръсне! Че Дара е надула балкона, се шушука отдавна, но до момента това бяха само слухове. Едва наскоро младата варненка се е престрашила действително да инвестира в обема на своите чашки, докарвайки ги до достойния за завиждане размер Д.

Тя гордо пъчи новите си придобивки, залагайки на дълбоки деколтета, които щедро ги разкриват. Само до преди няколко месеца иначе сочната звезда показваше далеч по-скромни форми, които никак не я удовлетворяваха. Но оскъдицата вече е история.

Сега Дара спокойно може да се конкурира със съгражданката си Гери-Никол не само по размера на яката си дупара, но и по предната част на своя пищен силует. Звездата е крояла планове за силикон поне от година. Сигурни източници твърдят, че са я чували да се оплаква, че сутиените много ѝ стягат.

Източник: Marica.bg


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !