В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Тейлър Суифт постави нови рекорди с Folklore

отпечатай новината

30.07.2020 14:52 | Видян 800 пъти

Тейлър Суифт постави нови рекорди с Folklore

63 минути и 29 секунди. Толкова време нова музика подари Тейлър Суифт на феновете си, като пусна изненадващо албума Folklore. Освен че критиците го определят като един от най-добрите на поп сензацията, той вече остави следа в музикалната история.

От тавата, която беше пусната на пазара миналия петък, бяха продадени впечатляващите над 1,3 милиона копия само за първите 24 часа. Освен това тя е поставила рекорд в Спотифай за най-много стриймвания през първия ден на албум на изпълнителка - 80,6 милиона. Folklore стана най-стриймваният поп албум в Епъл Мюзик за 24 часа с над 35 милиона стрийминга.

Във Folkore са включени 16 парчета, а в луксозното издание фигурира и още една допълнителна песен - Te Lakes.

"Повечето неща, които бях запланувала за това лято, не се получиха, но едно от тях се реализира, и това е осмият ми студиен албум, който ще излезе в полунощ. В него съм вложила всичките си приумици, мечти, страхове и размишления, докато бях в изолация", изтъкна певицата часове преди да пусне албума.

Предходният албум на 30-годишната звезда, който носи името Lover, излезе преди около 11 месеца. Затова беше изненада, че тя пуска нов толкова скоро. Всички песни в него са създадени, докато Суифт бе в социална изолация заради новия коронавирус.

Междувременно Тейлър не пропусна да помогне на почитателите си в трудните времена. Наскоро тя раздаде по 3000 долара на такива, които са изпаднали в затруднено положение заради ограниченията, свързани с пандемията. Певицата прочела в социалните мрежи какво споделят някои от почитателите й и се свързала с тях на лични съобщения. Суифт поискала информация за акаунтите им в PayPal и впоследствие избраните от нея с изумление установили, че по сметките им са пристигнали 3000 долара.

"Бях в шок, изгубих ума и дума. Не можех да повярвам, че някой, на когото към гледала с обич и уважение толкова дълго време, ще протегне ръка към мен с такава щедрост", сподели нейна 24-годишна фенка. Младата жена уверява, че с помощта от певицата ще си плати сметките и вече е подала документите си в бюрото по труда и търси нова работа.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !