Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Меган Маркъл и принц Хари са сред първите гости на сватбата на Бекъм и Пелц

отпечатай новината

30.07.2020 17:11 | Видян 1291 пъти

Меган Маркъл и принц Хари са сред първите гости на сватбата на Бекъм и Пелц

В началото на юли 21-годишният Бруклин Бекъм направи предложение на своята възлюбена Никола Пелц. Двамата така и не скриват подробности около връзката си и се започна с подготовката за бъдещото тържество.

Според източници, влюбените планират да направят двойна сватба. Първото парти ще е във Великобритания, където е роден Бруклин, а второто – в САЩ – родината на Никола. Общият бюджет на пищните церемонии се оценява на 5 милиона долара.
 
Според The Sun, вече са ясни и първите детайли около гостите на събитията. Очаква се, че на сватбата ще бъдат поканени Меган Маркъл и принц Хари. Причината е повече от ясна – херцозите на Съсекс са близки приятели на Виктория и Дейвид Бекъм. Родителите на младоженеца са били на сватбата на членовете на кралското семейство през май 2018 г. и сега не биха пропуснали възможността да върнат жеста.

Говори се още, че Меган и Хари ще бъдат едни от главните лица на партито. Тяхното присъствие ще направи знатен деня за младоженците. „Тяхното бракосъчетание ще бъде едно от най-звездните събития, благодарение на връзките на родителите на Бруклин“, отбелязват източници пред изданието. Също така сред поканените е и Елтън Джон, който е и кръстник на наследника на Бекъм.

Сред другата информация, която излиза е, че 9-годишната сестра на Бруклин – Харпър, ще е сред „свитата“ на булката, а братята Ромео и Круз – на младоженеца.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !