Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Меган умолявала баща си да я заведе до олтара

отпечатай новината

03.08.2020 16:11 | Видян 1151 пъти

Меган умолявала баща си да я заведе до олтара

Когато бившата звезда на „Костюмари“ се омъжи за принц Хари, принц Чарлз я заведе до олтара, а не собствения ѝ баща. Томас Маркъл никога не е преминавал Атлантическия океан. Тази ситуация бележи началото на конфликта му с Меган Маркъл, който прерасна в голям спор с британски таблоиди.

В новата си книга „Намиране на свобода“ кралските експерти Омид Скоби и Каролин Дюран хвърлят светлина върху събитията преди две години. Оказва се, че херцогинята на Съсекс искрено чакала баща си на сватбата си и му изпращала едно след друго съобщения, но всички останали без отговор.

„В навечерието на сватбата тя изпрати на баща си едно последно съобщение“, се казва в биографията, фрагмент от която се появява в британския вестник „Таймс“. – Той не отговори.

Голям удар за Меган се оказало и сътрудничеството на баща ѝ с папараците, които предложили да направят поетапни снимки, за да се подобри репутацията му. Томас е сниман в дома си в мексиканския курортен град Росарито, четейки книга за британската история. Той отрече да участва в изфабрикуваните кадри, но скоро истината излезе наяве.

След скандалното разкритие Маркъл заяви, че е претърпял инсулт поради многото стрес. Той така и не стигна до сватбата на дъщеря си. Меган Маркъл и принц Хари обвиниха таблоидите за всичко, казвайки, че не оставят на Томас никакъв шанс.

Източник от близкия кръг на двойката отбеляза, че Маркъл няма да бъде в светлината на прожекторите и наистина се подготвя за сватбата на дъщеря си, но не издържа на натиска от пресата и се присъедини към играта, в която предварително се оказа губещ.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !